Home | Gastouderopvang

Gastouderopvang

Persoonlijke en vertrouwd

Wenst u gastouderopvang via KIK dan verzekeren wij u opvang die het dichts bij u thuis ligt. Kleinschalig, flexibel en een professionele vorm van kinderopvang voor kinderen is van 0 – 4 jaar. Bij onze gastouders krijgt elk kind in een veilige omgeving de persoonlijke zorg en positieve aandacht die het nodig heeft voor een optimale ontwikkeling.

Het gastouderbureau van KIK inventariseert samen met u uw persoonlijk wensen en matchen vraag en aanbod die u nodig heeft aan de hand van uw gezinssituatie. Mogelijk vind u het fijn om uw kind naar een gastouder te brengen of kiest u liever voor een (family) nanny in uw eigen huis of voor een ideale combinatie van nanny en kinderopvang. Uiteindelijk gaat het om dat u de beste zorg krijgt met betrekking tot de opvang van uw kind(eren).

Professioneel

Onze gastouders zijn ervaren, deskundig en gediplomeerd en voldoen aan alle wettelijke eisen. Ze zijn in het bezit van een diploma EHBO voor kinderen en volgen regelmatig informatieve bijeenkomsten. Alle gastouders beschikken over een verklaring omtrent gedrag. In geval van opvang bij de gastouder thuis beschikken ook alle volwassen huisgenoten over een verklaring omtrent gedrag. Veiligheid, hygiëne en gezondheid zijn belangrijke punten bij de opvang van uw kind.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden van ons gastouderbureau.

  • Jouw kind ook bij KIK?

    Inschrijven

    U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

    InschrijvenRondleiding aanvragen