Home | Sport BSO JEKA Breda
samen sporten spelen.

Sport BSO JEKA Breda

Samen actief sporten en spelen

Of je nou wilt leren honkballen, samen een estafetterace in elkaar wilt zetten of gewoon lekker buiten wilt spelen, bij de Sport BSO JEKA kan het allemaal! Tijdens het sporten ontdekken we van alles en maken we samen plezier. In de zomer houden we een watergevecht en in de wintermaanden kunnen we gebruik maken van de slaghal. Hier kunnen we bootcampen of in een gekke bui een ouderwets middagje Oudhollandse spelen doen. Naast ons wisselende sportprogramma zijn we ook altijd op zoek naar ideeën, zodat we tijdens het sporten nieuwe spelelementen kunnen uitproberen. Wie kan er het snelst rennen of wie kan er leuke kunstjes met een bal.

Wij zijn er voor alle kinderen van de basisschool Weilust en De Tweesprong.

Behaal je zwemdiploma’s tijdens BSO

Niet meer uren wachten op je vrije dagen op je kind in de kantine van het zwembad? Bij de BSO van KIK Kinderopvang kunnen kinderen vanaf 5 jaar in een kleinschalige setting onder professionele zweminstructeur van Optisport en een BSO medewerker zwemles volgen bij hotel Brabant en zo in een schooljaar, afhankelijk van hun groei hun zwemdiploma(s) halen.

Meer informatie over zwemlessen

Jouw kind ook bij KIK?

Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

InschrijvenRondleiding aanvragen