Home | Kinderopvang Hoolstraat, Teteringen
huiselijk persoonlijk plezier.

Kinderopvang Hoolstraat, Teteringen

Uw kind in goede handen

Deze locatie is gevestigd in een karakteristiek woonhuis, op een centrale plek midden in het centrum van Teteringen en bestaat uit een verticale groep van 1,5 / 2 jaar tot 4 jaar en een kleine aparte rustige babygroep in de leeftijd van 6 weken tot 1,5 / 2 jaar.

Babyopvang 0-1½/ 2  jaar: een kleine groep voor de allerkleinsten

Op onze locatie aan de Hoolstraat bieden wij babyopvang gericht op maximaal 9 kinderen tussen de 0 en ongeveer 1½ jaar (2jaar).  In de speciale ingerichte ruimte kunnen de allerkleinsten op hun eigen manier en in hun eigen tempo zich ontwikkelen. Bij opgroeien hoort ook ontdekken en leren. Hier krijgt elk kind in zijn of haar ontwikkelingsfase de gelegenheid voor. We zorgen steeds voor prikkeling en uitdaging. De één jarigen volgen steeds meer een vast dagritme en ze doen mee met activiteiten passend bij het thema waarmee gewerkt wordt. Buiten is er een aparte babytuin waardoor uw kind veilig buiten kan spelen en van alles kan ontdekken.

Verticale opvang 1½ / 2 -4 jaar: leren van elkaar

Zodra uw kind er aan toe is en in overleg met de ouders zal de opvang op de verticale groep plaatsvinden. Deze ruimte biedt de kinderen vanaf 1½ jaar extra uitdaging gericht op hun ontwikkelingsfase waar ze zich dan in bevinden. Er zijn themahoeken waar zij hun nieuwsgierigheid en beweeglijkheid kwijt kunnen. We spelen samen, we eten samen en de kinderen gaan slapen op de tijd die hun het beste past.  Door middel van het aanbieden van activiteiten gericht op de verschillende thema’s worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Spelen maakt gelukkig!

Jouw kind ook bij KIK?

Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

InschrijvenRondleiding aanvragen