Home | Opvang | Mini BSO, Teteringen
Plezier ontdekken buiten.

Mini BSO, Teteringen

Voor de allerkleinsten, maar met grote uitdagingen

Hiep, hiep, hoera, ik word 4 jaar. Voor het eerst naar school, een nieuwe omgeving, nieuwe gezichten, nieuwe regels, een nieuwe structuur en dan ook nog naar de BSO. Naar school gaan betekent dat de wereld een stukje groter wordt. Nieuwe indrukken en ervaringen kosten energie. Ook na schooltijd besteden wij extra aandacht aan deze wenperiode. 

De Mini BSO van KIK is een plek weg van school, waar uw kind tot rust kan komen en zich mag ontspannen in een vertrouwde omgeving met vaste medewerkers. Wij spelen in op de behoefte van uw kind en bieden naast beweegactiviteiten ook ontspannende activiteiten, waarbij we veel plezier maken. Zo ondernemen we o.a. avontuurlijke expedities naar het bos met zelfgemaakte katapults of pijl en bogen, een survival met leuke spelopdrachten, maar kunnen we ook een muziekspektakel maken met potten en pannen of gave dansmoves leren. 

De middag wordt ingevuld met afwisselende actieve en rustige momenten. We gaan op zoek naar nieuwe uitdagingen, zodat uw kind zijn eigen interesses kan gaan ontdekken, leert om te wennen en daardoor emotioneel steviger wordt. Wij gaan deze uitdaging graag met uw kind aan en stimuleren en ondersteunen uw kind daarbij.

Zelfvertrouwen. Bij KIK vinden kinderen andere kinderen om samen buiten te spelen. Dit buitengevoel is erg belangrijk bij KIK. Veel bewegen op jonge leeftijd heeft een positief effect op je gezondheid in de toekomst. KIK laat kinderen op een speelse manier kennis maken met bewegen wat de toegankelijkheid voor elk kind vergroot. 

Wij zijn er voor alle kinderen van de basisschool Helder Camara, De Wegwijzer, De Springplank en de Nuts basisschool. 

 

Jouw kind ook bij KIK?

Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

InschrijvenRondleiding aanvragen