Home | Peuteropvang
samen avontuur spelen.

Peuteropvang

Eén grote ontdekkingstocht en nog leren ook!

Alle peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij onze peuteropvang

Kinderen maken spelenderwijs kennis met allerlei activiteiten waarbij we de interesse proberen te prikkelen, zodat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn. Bij sport en spel stimuleren we de motoriek en maken kinderen kennis met links en rechts, bij het theater zijn we bezig met het sociaal-emotionele aspect en met het verleggen van de grenzen, bij muziek proberen we het kind te interesseren in samenspel en in de natuur gaan we op onderzoek naar van alles, maar zijn we ook bezig met kleuren. Uiteraard is er ook ruimte voor zelfstandig spelen.

Bij KIK kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes je interesses ontdekken. Elke dag beginnen we met een inloop. Vervolgens gaan we themagericht aan de slag middels een activiteitenprogramma.

Voorbereiding op de basisschool en de BSO

Tijdens de opvang en het activiteitenprogramma besteden we ook aandacht aan vaardigheden welke kinderen nodig hebben op de basisschool. We observeren de ontwikkeling voor een doorgaande leerlijn en dragen zorg dat de overgang naar de basisschool vergemakkelijkt wordt.

Jouw kind ook bij KIK?

Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

InschrijvenRondleiding aanvragen