Home | Tarieven

Tarieven

Het tarief van KIK kinderopvang is All inclusief tot 4 jaar. Alle luiers, verzorgingsproducten, voeding en de dagverse warme maaltijd tot 4 jaar is inbegrepen. U hoeft alleen maar te denken aan een speen / knuffel en reservekleding.

KIK Kinderopvang biedt verschillende pakketten aan op basis hele dage, dagdelen in de ochtend of middag, schooltijden tot 14:00 en 40 weken pakketten. De Schooltijden pakketten worden alleen aangeboden op locatie Donkerstraat.

Bij de BSO hebben we flexibele pakketten voor vakantieopvang. We maken graag een pakket op maat, zodat we tegemoet komen aan uw opvangwensen.

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvang valt onder de fiscale regels van de Wet Kinderopvang. De teruggave van de belastingdienst kunt u periodiek aanvragen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag? Kijk dan op: www.toeslagen.nl

Heeft u anderen wensen? We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Tegemoetkoming belastingdienst

Afhankelijk van uw inkomen en het aantal kinderen kunt u voor de opvang per maand kinderopvangtoeslag krijgen. Deze kosten dragen bij aan de opvang. Het maximaal vergoedbaar uurtarief 2024 voor de dagopvang is € 10,25 en voor de buitenschoolse opvang € 9,12.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden

KIK hanteert de volgende uurtarieven*:

Kinderdagverblijf:€ 10,28
Peuteropvang:€ 10,47
KDV 40 weken pakket:€ 10,47
Flexibele opvang:€ 10,66
BSO+:€ 9,79
NSO/ Vakantie/ADV **:€ 10,37
Flexibele opvang BSO:€ 10,37
Warme maaltijd BSO:€ 5,33


*Uurtarieven gelden vanaf 1 juli 2024

** Incidentele afname naast een NSO pakket

Jouw kind ook bij KIK?

Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

InschrijvenRondleiding aanvragen