Home | Tarieven

Tarieven

Het tarief van KIK kinderopvang is All inclusief tot 4 jaar. Alle luiers, verzorgingsproducten, voeding en de dagverse warme maaltijd tot 4 jaar is inbegrepen. U hoeft alleen maar te denken aan een speen / knuffel en reservekleding.

KIK Kinderopvang bied zowel vaste als flexibele opvang aan. Op het kinderdagverblijf bieden we pakketten voor hele en halve dagen of tijdens de schooltijden tot 14:00 uur en 15:00 uur.

Bij de BSO hebben we flexibele pakketten voor naschoolse- en vakantieopvang. We maken graag een pakket op maat, zodat we tegemoet komen aan uw opvangwensen.

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvang valt onder de fiscale regels van de Wet Kinderopvang. De teruggave van de belastingdienst kunt u periodiek aanvragen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag? Kijk dan op: www.toeslagen.nl

Heeft u anderen wensen? We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Tegemoetkoming belastingdienst

Afhankelijk van uw inkomen en het aantal kinderen kunt u voor de opvang per maand kinderopvangtoeslag krijgen. Deze kosten dragen bij aan de opvang. Het maximaal vergoedbaar uurtarief 2020 voor de dagopvang is € 8.17 en voor de buitenschoolse opvang € 7,02.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden

KIK hanteert de volgende uurtarieven*:

Kinderdagverblijf:€ 8,26
Peuteropvang:€ 8,26
Flexibele opvang:€ 8,49
NSO:€ 8,17
BSO+:€ 7,94
Vakantie/ADV :€ 8,17
Strippenkaart BSO:€ 8,24
Warme maaltijd BSO:€ 4,80


*Uurtarieven gelden voor 2020

Jouw kind ook bij KIK?

Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

InschrijvenRondleiding aanvragen