Home | Tarieven

Tarieven

Het tarief van KIK kinderopvang is All inclusief tot 4 jaar. Alle luiers, verzorgingsproducten, voeding en de dagverse warme maaltijd tot 4 jaar is inbegrepen. U hoeft alleen maar te denken aan een speen / knuffel en reservekleding.

KIK Kinderopvang bied zowel vaste als flexibele opvang aan. Op het kinderdagverblijf bieden we pakketten voor hele en halve dagen of tijdens de schooltijden tot 14:00 uur en 15:00 uur.

Bij de BSO hebben we flexibele pakketten voor naschoolse- en vakantieopvang. We maken graag een pakket op maat, zodat we tegemoet komen aan uw opvangwensen.

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvang valt onder de fiscale regels van de Wet Kinderopvang. De teruggave van de belastingdienst kunt u periodiek aanvragen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag? Kijk dan op: www.toeslagen.nl

Heeft u anderen wensen? We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Tegemoetkoming belastingdienst

Afhankelijk van uw inkomen en het aantal kinderen kunt u voor de opvang per maand kinderopvangtoeslag krijgen. Deze kosten dragen bij aan de opvang. Het maximaal vergoedbaar uurtarief 2019 voor de dagopvang is € 7,48 en voor de buitenschoolse opvang € 6,95.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden

KIK hanteert de volgende uurtarieven*:

Kinderdagverblijf:€ 7,98
Peuteropvang:€ 7,98
Flexibele opvang:€ 8,20
NSO:€ 7,89
BSO+:€ 7,67
Vakantie/ADV :€ 7,89
Strippenkaart BSO:€ 7,96
Warme maaltijd BSO:€ 4,50


*Uurtarieven gelden voor 2019

Jouw kind ook bij KIK?

Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

InschrijvenRondleiding aanvragen