Home | Onze medewerkers

Onze medewerkers

Deskundige professionals met passie voor hun vak

Het team van KIK bestaat uit betrokken gediplomeerde pedagogisch medewerkers en sportcoaches, welke worden geselecteerd aan de hand van hun scholing, hun pedagogische vaardigheden en hun persoonlijke interesses. Zij ondersteunen het beleid en de visie van KIK en zorgen voor een gestructureerd kindgericht actief programma waarbij zij de grenzen bewaken, maar wel elk kind de ruimte geven. Zij inspireren en motiveren kinderen om hun fantasie te gebruiken, zodat ze zowel nieuwe dingen ontdekken, maar ook ontdekken waar ze goed in zijn. Onze medewerkers dragen zorg voor een prettige sfeer en vinden uw mening belangrijk en respecteren de eigenheid van ieder kind.

Onze kracht en passie

KIK Kinderopvang is een initiatief van Kitty Düking en Lotti van der Wouden. Zij zijn beiden al ruim 20 jaar werkzaam binnen diverse functies in de kinderopvang en hebben hun sporen ruimschoots verdiend.

De basis van de samenwerking ligt in het aanvullen van elkaars vaardigheden en kwaliteiten.

Kitty’s daadkracht, inventiviteit, pedagogische kennis en persoonlijke benadering in het aansturen van pedagogisch medewerk(st)ers in de kinderopvang en bso. Ook heeft zij ervaring in het opstarten van projecten in de kinderopvang.

Lotti’s gedrevenheid, enthousiasme en ruimdenkende visie. Als mede haar pedagogische ervaring ook kundig op administratief gebied, inzicht in kwaliteit, kind-planning en financieel vlak.

Hun passie is dat ze elk individueel kind door verantwoorde opvang in een doorgaande lijn, aansluiting vindt op de basisschool. KIK stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind door ze met veel plezier spelenderwijs te laten bewegen, zodat we ze een gezonde toekomst mee kunnen geven!

Jouw kind ook bij KIK?

Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden door het formulier in te vullen en te versturen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

InschrijvenRondleiding aanvragen